Contact John Vedsegaard

Contakt.

I gamle tider, kunne man kun tale sammen ansigt til ansigt, i dag har vi mange kontakt muligheder.

Har du noget materiale der bør vises på min side, kan du enten sende det til mig, eller kontakte mig så vi kan tale om hvordan det skal vises på hjemmesiden. Det kan også indeholde et link til din egen side.

Jeg foretrækker du kontakter mig via Email: kriger@youmail.dk
Af og til, vil jeg slette denne mailadresse fra serveren og erstatte den med en anden.
Dette fordi de latterlige spammere gennemsøger nettet for mailadresser og af og til finder denne.

Men ellers har jeg telefon 21 92 51 84.

Selv om næsten alt er gratis på min side, så læs også Rettigheder

Freeware pictures, You can use those in other places, for free and thats even if You resale them, no royality at all. But allways ask first, as some images have rights belong to other people or museums.

Well, I will be happy if You make a link to my page somewhere. The only thing is, You may not remove my signature, if there is any.

Not all images are freeware, så allways ask first, if You want to use them in other places.

If You dont speak Danish, send me a mail about the rigths a few pictures is not for sale, and will never be that. Most on the site, can be used as You like, without royality of any kind. Mail me for more information, if You need that, just to be sure.

Making links to this website: Use https://vedsegaard.dk