John Vedsegaard hjemmeside.

Helleristning af skib
Velkommen til min hjemmeside.

Jeg har fjernet alle sider om Frilandsmuseet fra menuen, da det simpelthen blev alt for uoverskueligt, i stedet kommer du til siderne ved at enten søge efter dem fra søgefeltet, eller ved at klikke på Frilandsmuseet fra menuen.
Det skulle gerne være mere uoverskueligt nu, giv mig meget gerne besked om eventuelle fejl i links eller andet.

Jeg arbejder på at lave GPS visning, så man kan se hvor billederne er taget.

Helleristning af skib
Helleristning
Alt på denne side må bruges andre steder mod kildeangivelse. Der kan være særlige restriktioner på nogle af mine billeder/tekster, så spørg altid først - det koster ikke noget.

Tælleren er ikke et reelt udtryk for dette site, men en ny tæller jeg er ved at teste.

Syntes du det skal være muligt at kommentere på de enkelte sider, så giv mig lige et tip om det.

De fleste billeder vil være freeware for alle, men spørg først for en sikkerheds skyld, der findes nogle særlige regler for billeder taget på museer, så museerne har copyright på dem, også selv om det ikke er dem det har taget billederne, derfor må du spørge dem og lov til at bruge sådanne billeder.
Jeg vil være glad for oplysning om hvor du har fået mine billeder fra, der hvor du bruger dem.

Jeg har meget mere indhold, det vil blive sat ind lidt efter lidt.

Forfatter: John_vedsegaard

Jeg er tidligere malermester. Med mange IT-kundskaber, herunder EDB-assistent. Min side handler hovedsagligt om forskellige historiske ting, herunder museer. Fotografering er de senere år blevet en stor del af hvad jeg laver, selv om jeg altid har fotograferet - og fremkaldt billeder selv, er det først nu jeg er begyndt at offentliggøre mine billeder. Malede billeder er en hobby jeg kun laver af og til.

Skriv et svar