Kommentarer

Kommentarer

På nogle af siderne,  er det muligt at kommentere.

Vil du have mulighed for det, kan du registrere dig på via de sider (inklusive denne).
Du kan eventuelt også bede om et kommentarfelt på sider der ikke har det.

Du skal godkendes af mig først, det vil de fleste blive, men kun hvis du skriver på et sprog der forstås af Danskere! Russisk, Kinesisk eller tekster der er oversat med googles oversættelses program, godkendes for eksempel ikke.

Er du ikke blevet godkendt, så send mig en email med begrundelse for hvorfor det er urimeligt, så er det muligt jeg vil godkende det alligevel.
Enhver form for reklamer for andre sider er ikke til godkendelse.

Mener du jeg bør lave et link til din egen side, så skriv det til mig i en email, og jeg vil indsætte det.
Betingelserne for et sådant link er at indholdet af siderne skal være relevante og altså handle om noget som også er på min side, det vil sige kunst eller fotografering.
Sider der udelukkende lever af reklamer, bliver ikke indsat.
Jeg forventer selvfølgelig du gør det samme.

Når du er oprettet, får du mulighed for at lave et password, der er et som er forskelligt for alle brugere, vælger du dette (anbefales) så kopier det og gem det et eller andet sted. Du har også mulighed for at leve helt dit eget password, men lav det venligst så indviklet at det ikke er alle der kan finde frem til det.

Forfatter: John_vedsegaard

Jeg er tidligere malermester. Med mange IT-kundskaber, herunder EDB-assistent. Min side handler hovedsagligt om forskellige historiske ting, herunder museer. Fotografering er de senere år blevet en stor del af hvad jeg laver, selv om jeg altid har fotograferet - og fremkaldt billeder selv, er det først nu jeg er begyndt at offentliggøre mine billeder. Malede billeder er en hobby jeg kun laver af og til.

Skriv et svar