Mennesker

Tegninger af og fotos forskellige mennesker.

Dette er et foto, optaget med Sony A7 og en indbygget app.

Musik i Stationsparken.
Musiker optaget med digitalkamera, uden efterfølgende billedbehandling. Det er taget ved vores sommerfest.

De må alle bruges andre steder, mod kildeangivelse, ingen afgift til mig ved brug, de fotos der stammer fra museer har muligvis rettigheder tilknyttet, du må spørge museerne om dette.

Næsten alle på denne side er lavet efter fotos, der er manipulerede i PhotoShop. Effekterne er helt forskellige på hvert enkelt billede, så jeg kan ikke give en standard opskrift på hvordan det gøres.
Dog kan jeg anbefale et gratis plugin, NKS det har en masse nye pensler og alt muligt andet sjovt. Jeg ved ikke om det kan bruges i CC udgaverne.

Ud over de her viste, har jeg også versioner i højere opløsning. Men det er forskellig opløsning for hver enkelt billede. Har du brug for dem i højere opløsning, kan du sende mig en mail og bede om det, jeg tilsender dig derefter billedet gratis pr. email.

For jeg kan lave denne gratis service for dig eller andre mennesker, skal du højreklikke på billedet og kopiere navnet på billedet, så har jeg en chance for at finde det. Da der ligger flere hundrede tusinde billeder på min harddisk, er det et absolut krav at du selv gør denne del af det, alternativt må du nøjes med dem som de er, hvilket vil sige lavere opløsning og altid 1200 pixel brede.

P.S. Krøjer, med mine tilføjelser.

Næste billede er P.S.Krøjer, tilføjet lidt moderne både og moderne drenge (redigeringerne er lavet af mig). Det oprindelige billede er fra Statens Museum for kunst, de har indscannede versioner liggende til gratis download.

Ferie i Sverige.

Nøgen kvinde taget bagfra.
Ældre billede fra en ferie i Sverige. Billedet er solgt. Den version du kan se her kan frit downloades, lige som mine andre tegninger af mennesker.

Billedet Kystbanen, findes udelukkende digitalt og er fremstillet digitalt. Min egen version er kun lidt bedre opløsning.

2
Kystbanen.

Flaminco

Flaminco

 

tet-a-tet
Billedet er oprindeligt et foto, men manipuleret til det du ser, det kan vendes 180 grader og stadig være samme motiv.
klovnen
Digital tegning af Klovn, mennesker.
mari_streg
Simpel tegning efter foto.
Stiliseret ballet

Skriv et svar