Vedsegaard

Velkommen til en hjemmeside af John Vedsegaard.

Nedenstående er lavet med en app i et SONY A7, det er ikke redigeret ud over beskæring, den app der laver disse fotoeffekter hedder “Jævn Gengivelse” lavet af, John Vedsegaard.

Gladsaxe Rådhusplads
En oase i en ørken. Foto Gladsakse Rådhusplads.

Jeg har fjernet alle sider om Frilandsmuseet fra menuen, da det simpelthen blev alt for uoverskueligt, i stedet kommer du til siderne ved at søge efter dem fra søgefeltet, eller ved at klikke på Frilandsmuseet.
Det skulle gerne være mere overskueligt nu, giv mig meget gerne besked om eventuelle fejl i links eller andet. Der er over 23.000 links på mine sider, de er fleste interne bogmærker.

Næsten alt på denne side må bruges andre steder mod kildeangivelse. Men der kan være særlige restriktioner på nogle af mine billeder/tekster, så spørg altid først - det koster ikke noget.
Som hovedregel, er alle billeder fra Museer ikke omfattet af freeware systemet. 
Der skal altid tilladelse fra museerne til at bruge dem. Selv om jeg eventuelt har billederne i fuld version, kan du ikke få dem tilsendt uden museernes skriftlige tilladelse.

Systemet er indrettet så der er muligt at kommentere, derfor er det muligt at gøre det nu. Nogle sider har ikke kommentarer slået til, jeg gør det på de sider du beder mig om.

Jeg vil være glad for oplysning om hvor du har fået mine billeder fra, der hvor du bruger dem.

God fornøjelse John Vedsegaard

Skriv et svar